En stel kropp

En stel kropp

Förra veckan fick jag en fantastisk massage, vilket gjorde att jag upptäckte att det finns många anledningar till att gå på massage i Simrishamn. I det här blogginlägget tänkte jag ta upp några av anledningarna.

Detta är särskilt viktigt för personer som har stela nackar – som jag själv – eftersom det hjälper till att släppa spänningar i bland annat nackområdet. Jag är en av de personer vars muskler blir så hårt spända att de inte kan lossas med normala medel som att ta en promenad eller stretcha. Andra skäl att få massage är: 1) Det känns fantastiskt 2) Du blir rörligare och minskar smärta 3) Det finns bevis för att det förbättrar immunförsvaret och läkningsförmågan 4) Stress och depression kan minska.

Om dina muskler är mycket spända kan du behöva besöka massören några gånger innan allt har släppt. Första gången jag gick var jag så stel att hela kroppen värkte efter att ha legat på britsen en kort stund. Men för varje gång ökade fördelarna tills jag till slut kunde ligga där utan att ha ont alls – det är fantastiskt!

Det bästa med att gå på massage är att det känns fantastiskt. Det kan bero på att alla dina muskler slappnar av, vilket ger en övergripande känsla komfort och välbefinnande. Det är en fantastisk känsla att känna hur hela kroppen slappnar av, och därför rekommenderar jag att du tar en massage i Simrishamn om du har möjlighet.

I Sverige handlar det inte om att få massage om att bli bortskämd eller överöst med uppmärksamhet – det handlar bara om att må bra. Även om det kan verka konstigt att få så mycket glädje av att ligga på en brits medan någon masserar dig, finns det verkligen inget bättre sätt att koppla av på!

Tack för att du läste mitt blogginlägg om att gå på massage i Simrishamn!

Kommentarer är stängda.