Som att vara tillbaka i Italien

Som att vara tillbaka i Italien

God förmiddag och välkommen! Det gläder mig verkligen att just du har klickat dig in på min blogg för att läsa ett inlägg eller två. I dagens inlägg tänkte jag prata om företaget jag vänder mig till när jag vill köpa riktigt goda delikatesser i Piteå, vilket är Emporio Barattini.

Ända sedan jag och min familj var på semester i Italien för två år sedan har jag längtat tillbaka, framför allt till maten. Under vår Italienresa fick vi uppleva mycket av det stora utbudet av mat, det var nog jag som förälskade mig mest i deras matkultur. Jag har gått till många olika restauranger och butiker som erbjuder italiensk mat men jag blir lika besviken varje gång, det är inte alls många som faktiskt erbjuder något som liknar maten vi åt i Italien. För bara några veckor sedan hittade jag Emporio Barattini, en butik och café som erbjuder italiensk mat och delikatesser i Piteå. Det var nog första gången som jag kunde känna smaken av Italien, det kändes nästan som att man var i Italien igen. Jag kan inget annat än buga och bocka för ägaren, att han har lyckats så bra med alla smaker och liknande är enligt mig sällsynt. Självklart tycker alla olika, därför vill jag poängtera att det här är min åsikt och hur jag känner. Sedan mitt första besök hos Emporio Barattini är det den enda butiken jag vänder mig till när jag är sugen på mat eller delikatesser från Italien. Med det sagt vill jag tipsa er om dem ifall ni precis som jag älskar Italiens matkultur. Om du letar efter italienska delikatesser i Piteå tycker jag definitivt att ni borde gå till Emporio Barattini. Det var allt jag hade att dela med mig av idag, förhoppningsvis har ni gillar innehållet och upplägget på dagens inlägg. Ha nu en fortsatt bra dag och vecka så hörs vi snart igen.


Kommentarer är stängda.