Jag provade healing

Jag provade healing

God dagens gott folk! Hoppas att ni alla mår bra och att ni har en bra dag. Denna fina onsdag tänkte jag skriva ett inlägg om när jag var på healing i Bålsta, något jag kunde vara intressant att skriva om. Förhoppningsvis kommer ni tycka det är lika intressant att läsa om, låter det intressant är det bara att fortsätta läsa.

Det här var första gången jag provade healing, tidigare har jag varit väldigt skeptisk mot det. Utifrån det jag har läst finns det nämligen inga vetenskapliga bevis på att det fungerar, därmed har jag varit skeptisk. Anledningen till att jag ändå valde att prova det var för att allt annat jag provade inte fungerade för mig. Efter att ha testat olika saker under en lång period kändes det inte som att jag hade många alternativ kvar, därför beslutade jag mig om att ge healing en chans. Jag valde att gå på healing i Bålsta hos ett företag som heter Spiritlife, utifrån det jag hade läst om dem kändes det som ett bra företag som skulle göra allt för att ge mig den bästa hjälpen. Precis så var det också, jag fick en väldigt bra upplevelse och riktigt bra hjälp av dem. Än idag känner jag mig inte helt övertygad om att det var just healingen som fick mig att må bättre men jag ser inga andra saker som hade kunnat få mig att må bättre. Jag väljer helt enkelt att tro på att det var healingen som hjälpte mig. Med det här inlägget vill jag inte på något sätt försöka övertyga någon till att healing fungerar och att man borde testa det men jag kan faktiskt rekommendera er att testa det ifall ni precis som jag börjar få slut på alternativ. Enligt mitt tankesätt skadar det inte att testa, vem vet, det kanske fungerar för just dig. Är ni intresserade av healing i Båstad kan jag varmt rekommendera er om Spiritlife.


Kommentarer är stängda.