Jag har ändrat uppfattning om healing

Jag har ändrat uppfattning om healing

God förmiddag mina fina följare! Det gläder mig verkligen att ni nu är så många som läser min blogg, det gör mig mer motiverad till att skriva fler inlägg. Min tanke med dagens inlägg är att berätta för er om företaget Ask Soul & Lightworker, det är ett företag som jobbar med healing i Lund bland annat.

Tidigare har jag varit väldigt skeptisk gentemot healing, det var såklart innan jag själv hade testat det. Det som har fått mig att vara så skeptisk är framförallt det faktum att det inte är vetenskapligt och lika testat som de metoder som används inom sjukvården. Nu har jag testat det och min uppfattning har helt klart ändrats, trots att jag var så skeptisk fungerade det ändå för mig. Anledningen till att jag valde att ge healing ett försök var för att jag var mitt uppe i en väldigt stressig period och inget från sjukvården fick mig att må bättre, jag kände mig hopplös och visste inte hur jag skulle må bättre och komma på banan igen. Jag började läsa om olika metoder som kunde hjälpa mig och kom då fram till att healing kunde vara ett alternativ, som sagt var jag då skeptisk men jag tänkte ”vad kan jag förlora” och valde att ge det ett försök. Jag började då leta efter ett företag som jobbade med healing i Lund och jag hittade Ask Soul & Lightworker. Jag gick dit på min bokade tid och försökte ha ett öppet sinne, efter min behandling kändes det nästan lite overkligt. Direkt efter behandlingen kändes det annorlunda i kroppen på något sätt men jag kan inte riktigt beskriva för er exakt hur det var. Hur som helst kände jag mig definitivt mindre stressad efter mitt besök hos det här företaget och plötsligt hade jag ändrat min uppfattning kring healing. För mig fungerade det och därför kan jag råda er att också ha ett öppet sinne till det ifall inget annat fungerar. Skulle ni vara intresserade av healing i Lund kan jag verkligen rekommendera er om företaget Ask Soul & Lightworker.


Kommentarer är stängda.