Fira semestern med massage

Fira semestern med massage

Tjabba tjena hallå bloggen! Oj vad jag längtar till semestern nu, en liten vecka kvar bara sen ska det firas att jag går på semester. På fredag klockan två så lämnar jag jobbet och kommer inte tillbaka för ens fem veckor senare. Det första jag ska göra när jag åker från jobbet är att gå på massage, inleda mina lediga veckor med en avslappnande behandling. Jag känner verkligen att det är behövligt, det är mycket muskler i kroppen som är väldigt stela. Så en massage kommer verkligen inte sitta fel. Mesta dels av semestern kommer nog spenderas hemma i Nässjö, åtminstone första veckan. Min flickvän går inte på semester för ens en vecka senare än mig så då kan det nog bli lite resor runt om i Sverige. Det ska dock bli skönt med några dagar där jag bara ska gå hemma och njuta av sovmorgon och sitta på balkongen. Sen kan det mycket väl bli någon dagstur med lite kompisar, men det är ingenting vi har planerat in. Om vädret tillåter så kommer jag nog hänga en hel del nere vid sjön och bara ligga på bryggan och njuta av ledighet. Vi är dock inte riktigt där än och jag känner att jag måste sluta prata om min semester nu, det blir alldeles för lockande kan jag säga. Så här sätter jag punkt för massage och ledighet, istället riktar vi lite fokus inför kommande arbetsdagar. Jag har faktiskt inte överdrivet mycket att göra utan nu på eftermiddagarna så handlar det mest om att egentligen bara sitta av tiden. Vi vill inte riktigt påbörja något stort projekt med tanke på att det är så många som försvinner i några veckor nu. Även fast det kan vara skönt att inte ha något att göra så blir jag lite för rastlös och tiden går alldeles för långsamt.  


Kommentarer är stängda.