Få hjälp och vägledning

Få hjälp och vägledning

Hej på er! Hjärtligt välkomna ska ni vara till ett nytt blogginlägg. Jag hoppas att ni hittills har haft en fin dag och att det fortsätter på den vägen även under eftermiddag. Idag tänkte jag faktiskt ta upp coaching och prata lite mer om hur viktigt det är att ta hand om sig själv och sitt välmående. Livet är lite av en bergodalbana, vi har höga toppar men även djupa dalar. Därför gäller det att vara medveten om vad som behöver göras för att förhindra de tuffare perioderna och eventuellt vad som behöver göras för att vi ska ta oss ur dom. Vi alla möter motgångar någon gång i livet, vi ställs även inför tuffa beslut som måste fattas. Det är inte alltid så enkelt att på egen hand fatta svåra beslut eller komma tillbaka från en tuffare period, ibland kan det faktiskt behövas lite hjälp på vägen och då kan coaching vara ett alldeles utmärkt alternativ. Det finns en rad olika metoder och tekniker inom coaching, jag har verkligen provat alla men de jag väl har testat har hjälpt mig otroligt mycket. Att må bra bör vara en självklarhet och något som man ska prioritera, jag har full förståelse för att det finnas andra och annat som prioriterar mer men man får verkligen inte glömma av sig själv. Gör man det så är det väldigt enkelt att man hamnar i tuffare perioder oftare och det vill man så klart inte göra. Känner du dig lite nere, kanske ser du ingen motivation eller vet du inte vad du ska göra i livet? Då tycker jag verkligen att du ska testa coaching! Innan jag avslutar så vill jag passa på att önska er en fortsatt fin dag och glöm inte att ta hand om er själva! Vi hörs snart igen, ha det fint! 


Kommentarer är stängda.